2210
Ми стали переможцем премії Open Resilience Award 2022 (USA)! 
Цитую в перекладі: "Шановна Тетяно! Від імені Ради директорів та Нагородного комітету Open Education Global, ми з великим задоволенням повідомляємо Вам, що адвокаційна робота Наукової бібліотеки з просування відкритої освіти в Україні стала переможцем премії Open Resilience Award 2022. Вітаємо!

https://awards.oeglobal.org/awards/2022/open-resilience/advocacy-work-of-the-scientific-library-to-advance-open-education-in-ukraine

Нагорода Open Resilience Award відзначає практики, які знайшли найкращі шляхи подолання негараздів в умовах безпрецедентних викликів або кризових ситуацій.  Діяльність, яка наочно демонструє впровадження відкритих освітніх ресурсів або відкритих освітніх практик для вирішення викликів, що виникають в умовах будь-якої кризи..." Marcela Morales, Director of Community Relations | Open Education Global. 
Неймовірні Paola Corti (Italy / SPARC Europe) та Mira Buist-Zhuk (Netherlands), ми з вами зробили представлення проєкту "Advocacy work of the Scientific Library to advance Open Education in Ukraine : Ukrainian State University of Science and Technologies"  і доповідь "The war in Ukraine as a catalyst for the development of OER: where do we start?" просто фантастичними! 
Мої колежанки з Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій (Дніпро), шановані викладачі, науковці і студенти УДУНТ! Немає меж моєї любові, поваги і відданості вам!
ENOEL (SPARC Europe) - Європейська мережа бібліотекарів відкритої освіти https://sparceurope.org/ourmembers/who/ , ви нереально активні! І українські університетські бібліотекарі, не сумніваюсь, скоро поповнять наші ряди!
UKRAINE, FOREVER!!!
Директор НБ УДУНТ Татьяна Колесникова