2907

Дорогі Колеги і Колежанки!


Від імені організаторів V міжнародної конференції «UNIVERSITY LIBRARY AT A NEW STAGE OF SOCIAL COMMUNICATIONS DEVELOPMENT» запрошуємо 8-9 жовтня 2020 р. долучитись до лав активних учасників креативної міжнародної бібліотечно-інформаційної спільноти, що створюють новий формат УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИ (http://conflib.diit.edu.ua/Conf_univ_Library2020).

Тема 2020 «Відкрита наука, відкритий доступ та відкриті освітні ресурси: нові можливості для бібліотек». Інформація на сайті представлена трьома мовами (українською, російською, англійською). За результатами конференції тези та презентації будуть опубліковані та сайті конференції та в репозитарії eaDNURT. Наукові доповіді (статті) конференції після рекомендації редакційного комітету будуть опубліковані в журналі "University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings" (http://unilibnsd.diit.edu.ua).

Організатори:
– Науково-технічна бібліотека Дніпровського національного університету
залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна (Україна);
– Наукова бібліотека Білоруського національного технічного
університету (Республіка Білорусь);
– Бібліотека Назарбаєв Університету (Республіка Казахстан);
Стратегічний партнер – Українська бібліотечна асоціація

Організаційний комітет уважно слідкує за ситуацією з вірусом COVID-19 та обмеженнями на фізичне пересування. Саме тому ми будемо раді зустрічам в різних форматах (фізично чи онлайн).

Приєднуйтесь.