2203

Шановні ДІІТівці!

Міністерство культури України, Український інститут книги розробили Стратегію розвитку читання. Вона включає як розвиток творців контенту, українського книговидання та книгорозповсюдження, так і промоції читання.

Серед найважливіших світоглядних моментів Стратегії поставлено питання кому і для чого воно може прислужитися – для навчання, саморозвитку, кар’єри. Велика ставка зроблена не лише на тих, хто може вплинути на обов’язковість читання (МОН), а й на тих, хто міг би навчитилюбити читати – на родину.

В Стратегії розвитку читання поставлено завдання стимулювати споживчий попит, використовуючи, наприклад, сертифікати на придбання книжок. Окремо визначено інклюзивний напрямок читання як соціальної адаптації.

Науково-технічна бібліотека, як така структура нашого Університету, що має великий фонд літератури, створений для надання спільноті потрібної інформації у різних її видах, в тому числі на друкованих носіях, закликає всіх викладачів, співробітників, студентів до активного використання бібліотечних продуктів та послуг!

Україна має бути культурною та освіченою країною, а українці, тим більше випускники вузів – всебічно розвинутими особистостями!

Звертайтесь до бібліотеки!