1811

Ось і завершилася «Битва поетів» серед студентів ДНУЗТ ім. академіка В. Лазаряна і не тільки. Переможці визначені, нагороджені, а той. кому не пощастило, далі набиває руку і шукає свою «музу».       Спочатку, ніхто й подумати не міг, що цей захід знайде популярність в технічному вузі, але, на щастя і здивування організаторів, все виявилося інакше.

     Фінал «Битви поетів» пройшов у затишному медіа-залі, який був люб'язно наданий директором бібліотеки Т.А. Колесниковою. Крім того, для підтримки духу учасників і температури тіл слухачів, на завершення був смачний гарячий чай з печивом, що забезпечило досить приємну, сімейну обстановку.

     Перше місце зайняла Анастасія Журавльова і була нагороджена книгою популярного українського автора Сергія Жадана «Господь сімпатізує аутсайдерам» і сертифікатом на відвідування спортзалу на 8 занять. Друге місце посіла Анастасія Рогоза і також була нагороджена сертифікатом на відвідування спортзалу на 8 занять. Третє місце зайняв Олександр Бєляєв і був нагороджений сертифікатом на відвідування спортзалу на 6 занять.

     Всі учасники – молодці! Бажаємо подальших звершень!