1003

До свята весни 8-е березня для наших жінок 04.03.2016 р. відбувся загально університетський захід «Наші красуні». На зустріч з «головними чоловіками» університету до читального залу наукової літератури бібліотеки завітали представниці різних підрозділів.

         Теплі слова найкращих побажань, захоплення, пошани і любові висловили жіноцтву ректор університету О. М. Пшінько та голова профспілки М. П. Островєрхов. Привітання піснею пролунали від аспіранта каф. «ТОФ» Євгена Кулаженка та студентів Юзефа Гурківського (гр. 243), Єлизавети Гуріної (гр. 644) та Юлії Немченко (гр. 531). Справжньою родзинкою свята стали виступи Сатута Джелсона (гр. 611), який дуже проникливо та емоційно прочитав вірш Е. Асадова «Я могу тебя очень ждать…» та пісня Г. Лепса «Где-то за тучами», яку виконав Рахмех Махмуд (гр. 633).

         Піднесену і святкову атмосферу створювали також музичний та відео супровід, книжкова виставка «Жінка – одвічна загадка природи» і фотовиставка у форматі «Сушка», яка реально продемонструвала красу жінок університету.

         «Женщина – это стихия! Неприступная и неподвластная! Но если она любима, то счастливая и прекрасная!» - стверджує у своїх поетичних рядках, що пролунали на святі, зав. відділом НТБ Ніна Долматова.

         Тож зі святом вас,любі жінки!

Кохання вам, весняного настрою і нехай щастить вам у всьому!!!