3010

У Берліні з 18 по 21 вересня відбулася виставка транспортних технологій InnoTrans. Багато молодих фахівців з різних частин світу, в т. ч. і представники Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. акад. В. Лазаряна приїхали, щоб скористатися численними пропозиціями та контактами провідної світової виставки для свого кар'єрного зростання.

Виставку відвідали українські студенти – переможці освітнього проекту «Залізничник 2018», який був організований за ініціативою благодійного Фонду Бориса Колесникова, що проводиться серед талановитих і цілеспрямованих студентів залізничних і транспортних закладів вищої освіти України.

Одноосібним лідером в конкурсі «Залізничник 2018» став наш університет з 21 переможцем, серед яких 15 студентів з Дніпра та по три представника з Львівської філії і Львівського коледжу транспортної інфраструктури.

Протягом двох днів молоді залізничники ознайомилися з новинками галузі, оглянули павільйони і стенди провідних світових брендів, відвідали семінари, присвячені розвитку транспортної сфери. Для них було організовано зустрічі з представниками гігантів світової промисловості – Alstom і Siemens AG, презентація їх новинок, майстер-класи.

Фото з відвідування виставки в Берліні: ( http://diit.edu.ua/news/01-10-2018-studenti-dnuzt-vidvidali-vistavku-innotrans-2018-u-berlini).

З ілюстративними матеріалами, присвяченими виставці Berlin biennial можна ознайомитись у читальному залі наукової літератури (кім. 262).