2501

До уваги вчених і навчально-наукових структур університету!


Науково-технічною бібліотекою розроблено та запущено в експлуатацію інформаційно-аналітичну систему "Публікаційний профіль університетської науки” (на сайті – “БД Публікацій ДНУЗТ", https://library.diit.edu.ua/uk/scientific-publications). Інформаційно-аналітична система дозволяє вченим нашого університету дізнатися наступну інформацію:

  • власний науковий профіль вченого з можливостями перегляду наукових публікацій, зареєстрованих в бібліотеці, починаючи з 2013 року, із фільтрацією по рокам видання та навчальним рокам;
  • відображення кількості наукових публікацій та індекс Гірша в БД: Scopus, Web of Sciense, Google Scholar (працює в тестовому режимі);
  • дані по науковим публікаціям університету, зареєстрованим в бібліотеці, починаючи з 2013 року, з такими можливостями пошуку: за бібліографічним описом, ім’ям та прізвищем автора, навчальним роком, роком видання, Google Scholar ID, Scopus ID, Web of Science ID, ORCID.

Дана інформація може бути отримана будь-яким вченим, зареєстрованим на сайті науково-технічної бібліотеки. Умови реєстрації (https://library.diit.edu.ua/uk/registration) та користування (https://library.diit.edu.ua/uk/page/scientific-publications-help) дивіться на сайті.