2204

18-19 квітня в читальному залі науково-технічної бібліотеки відбулася VIII Міжнародна наукова конференція «Антропологічні виміри філософських досліджень», яку проводила кафедра філософії і соціології Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна (ДІІТ).

На ній зібралися вчені з різних регіонів нашої країни та зарубіжжя. Зі вступним словом виступив ректор університету, доктор технічних наук, професор О. М. Пшінько. Фахівці в галузі філософії, соціології та інших соціальних та гуманітарних наук, а також аспіранти і здобувачі обговорювали актуальні питання філософської антропології, суспільно-політичної проблематики сучасної філософії, історико-філософські рефлексії в епоху постмодерну.

VIІІ щорічна Міжнародна конференція пройшла у форматі відкритих міжнародних конференцій. Для цього на базі платформи Open Conference Systems діє сайт конференції “ANTHROPOLOGICAL MEASUREMENTS OF PHILOSOPHICAL RESEARCH”, який інтегрований у всесвітню наукову мережу (http://conf-ampr.diit.edu.ua). Із матеріалами попередніх конференцій можна ознайомитися в архіві.