2109

До Бібліотеки ДНУЗТ (ДІІТ) постійно звертаються дослідники з проханням допомогти знайти ФАХОВИЙ ЖУРНАЛ для публікації статті.

Актуальність питання в тому, що з 13.03.2020 р.  науковими фаховими виданнями вважаються ТІЛЬКИ видання категорій А та Б. Але іноді редакції журналів НЕ наводять достовірної інформації щодо цього. Нагадую, що статус наукового видання можливо ПЕРЕВІРИТИ  у загальнонаціональному «Реєстрі наукових фахових видань України» (http://nfv.ukrintei.ua/), який є офіційним ресурсом Міністерства освіти і науки України.  Задати щодо цього питання можливо через сервіс "Запитати у Бібліотекаря" на сайті Бібліотеки https://library.diit.edu.ua/uk  або звернутись (фізично) до читального залу наукової літератури (ауд. 262) чи інформаційно-бібліографічного відділу (ауд. 263).

 Завжди РАДІ ДОПОМОГТИ!!! Але ПОВНИЙ сервіс РЕЄСТРУ запрацює лише найближчим часом.  І ще - політематичні видання за кількома науковими напрямами (наприклад, "Наука та прогрес транспорту" http://stp.diit.edu.ua/) внесені до Реєстру ще не всі, бо потребують експертиз та вирішень по кожному з напрямів.