1407

Дорогі Колеги і Колежанки!


Від імені організаторів VI міжнародної конференції «UNIVERSITY LIBRARY AT A NEW STAGE OF SOCIAL COMMUNICATIONS DEVELOPMENT» запрошуємо 7-8 жовтня 2021 р. долучитись до лав активних учасників креативної міжнародної бібліотечно-інформаційної спільноти, що створюють новий формат УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИ (http://conflib.diit.edu.ua/Conf_univ_Library_2021).

Тема 2021 «ВИКЛИКИ, МОЖЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВИ УНІВЕРСИТЕТСЬКИХ БІБЛІОТЕК У ГЛОБАЛЬНОМУ СЦЕНАРІЇ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ». 

Інформація на сайті представлена трьома мовами (українською, російською, англійською). За результатами конференції тези та презентації будуть опубліковані та сайті конференції та в репозитарії eaDNURT. Наукові доповіді (статті) конференції після рекомендації редакційного комітету будуть опубліковані в журналі "University Library at a New Stage of Social Communications Development. Conference Proceedings" (http://unilibnsd.diit.edu.ua).

Організатори:

– Науково-технічна бібліотека Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна (Україна) 

– Наукова  бібліотека Білоруського національного технічного  університету
(Республіка Білорусь)

– Бібліотека Назарбаєв Університету (Республіка Казахстан) 

– Центральна технічна бібліотека Університету Любляни (Республіка Словенія) 

Стратегічний партнер – Українська бібліотечна асоціація


Організаційний комітет уважно слідкує за ситуацією з вірусом COVID-19 та обмеженнями на фізичне пересування. Саме тому ми будемо раді зустрічам в різних форматах (фізично чи онлайн).

Приєднуйтесь.