1909

#РезиденціяГероїв  з Asema Temirkhan (Assemgul Temirkhanova, Library of Nazarbayev University, Republic of Kazakhstan) у відеопроєкті в рамках 7-ї міжнародної конференції «Університетська бібліотека на новому етапі розвитку соціальних комунікацій» (06.10-07.10.2022 р., http://conflib.diit.edu.ua/Conf_univ_Library_2022 ). Її тема «ЕРА ТРАНСФОРМАЦІЙ БІБЛІОТЕК ТА НОВА ЕКОЛОГІЯ ЖИТТЯ».

Разом із Tanya Scherbatyuk  ми створили декілька відео інтерв’ю, де головними героями є ключові спікери конференції UniLibNSD, експерти в різних напрямах бібліотечно-інформаційної справи. Це наші колеги з різних країн та українці, що живуть і працюють в Україні або через війну, яку веде держава-терорист росія, вимушено тимчасово виїхали за кордон.

А для того, щоб учасники конференції краще зрозуміти посил і контекст офіційних доповідей експертів із різних країн, ми розмовляємо з ними НЕ ЯК З ФАХІВЦЯМИ, а ЯК З ОСОБИСТОСТЯМИ, що діляться з нами своїми вподобаннями, хобі, розповідають про сім’ю, мрії, страхи… 

 Ці відео для всіх небайдужих, особливо тих, хто безпосередньо задіяний в трансформації університетських бібліотек в будь-якій країні світу, сьогодні, в час тектонічних зсувів світової геополітики, кліматичних змін, цифрового розвитку, боротьбі з пандемією коронавірусу, соціальних перетворень… Щоб швидко і якісно навчитись працювати в таких різних екосистемах, ми повинні мати дослідження експертів і пілотні проєкти практиків в різних сферах бібліотечно-інформаційної діяльності.

 ПОГОВОРИМО на UniLibNSD-2022?! ОБМІНЯЄМОСЯ ДОСВІДОМ?! РОЗШИРИМО КОНТАКТИ?! НАМІТИМО КОНКРЕТНІ ДІЇ?!  

 Колеги! Поспішіть зареєструватись як учасники конференції та ще раз впевнитись, наскільки відчуття спільності не тільки «тримає нас на плаву», єднає (в якій би країні ми не знаходились) і допомагає відчути себе потрібними; воно також мотивує будувати плани на післявоєнне майбутнє. І це наш із вами інформаційний фронт, наша невпинна боротьба за майбутнє освіти, науки, культури... 

Слава ЗСУ, народу України і нашім закордонним друзям, що наближають ПЕРЕМОГУ!   

Гугл-форма для реєстрації:https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdhhXEYobkx0u.../viewform

Всі випуски «Residence of Heroes at UniLibNSD» дивись https://www.youtube.com/user/diitlibrary 

 У кожного своя служба Наукова бібліотека Українського державного університету науки і технологій 


Директор НБ УДУНТ Татьяна Колесникова