1001

Шановні користувачі!

Новий 2023 рік розпочав свій відлік, тож настав час познайомитися з його володарем. Навіть попри війну, кожен з нас хоче в душі свята, втім тепер у нас всіх лише одна мрія, і загадувати в новорічну ніч ми будемо одне бажання на всіх – Перемогу для нашої незламної країни.

За східним календарем, символом 2023 буде Чорний Водяний Кролик. Таке співвідношення кольору, тварини і стихії трапляється раз на 60 років. Тобто в минулому Чорний Водяний Кролик приходив до людей ще 1963 року. Новий рік Кролика розпочнеться 22 січня 2023 року і триватиме до 9 лютого 2024 року. У деяких джерелах також можна знайти інформацію про те, що це буде рік Кота або Зайця. Чому з’явилися такі розбіжності? Така дуальність пов’язана з тим, що у Китаї та Південно-Східній Азії астрологами ведуться різні календарі. В Китаї прийдешній 2023 рік буде роком Кролика, а ось у В’єтнамі — Кота.

Для українців немає особливої різниці, кого саме з тотемів вшановувати – Кролика чи Кота. Адже їхні характеристики в обох календарях дуже схожі. Також за східним календарем керівною планетою Нового 2023 року буде Венера, тому можливі й інші варіації кольору, окрім чорного — темно-синій, синій, блакитний.

Особливість Чорного Водяного Кролика— в його творчій натурі. А ось якби це був рік Зеленого Металевого Кролика, тоді в його особливостями були флегматичність і обережність. Кролик і Кіт – тварини сімейні, тому саме в наступаючому році любовна сфера кожної людини буде щасливою, а будинок – повна чаша. Люди, які шукають серйозних відносин, обов’язково отримають їх, а сімейні пари реалізують всі свої заповітні бажання. Вдалим буде і квартирне питання, і подорожі, і відрядження – астрологи обіцяють, що протягом усього 2023-го року людям, які бажають обзавестися власною нерухомістю, зробити ремонт або відвідати різні країни, посміхнеться удача.

Стихія наступаючого року – Вода, тому ви повинні вирішувати будь-які конфлікти м’яко, обходячи гострі кути. Злякати птицю щастя можна тільки великими сварками, розбіжностями і ворожнечею, так що, експерти з езотерики рекомендують утриматися від будь-яких подібних енергій у взаєминах. Звичайно, багато в чому те, чи буде рік успішним, чи ні, залежить від самих людей. Але також потрібно звернути увагу, наскільки комфортною буде “вода” навколо вас. Тому астрологи радять у Новому 2023 році:

  • не кидатися у вир кохання з головою;
  • не входити в каламутну воду, тобто погоджуватися на сумнівні пропозиції;
  • не плисти бездумно за течією;
  • не перешкоджати надто активно тим подіям, у вирі яких опинилися.

Варто зазначити, що Новий рік 2023, символом якого буде Чорний Водяний Кролик, відрізнятиметься мінливістю та неоднозначністю. Але якщо ви навчитеся правильно використовувати всі особливості стихії та будете розуміти бажання володаря року, то зможете досягнути значного успіху в своїх починаннях. Астрологи стверджують, що найбільш вдалим періодом в році Чорного Водяного Кролика буде зима. Успіх у справах супроводить вас як на початку Нового 2023 року (січень-лютий), так наприкінці (грудень 2023-го і навіть січень 2024 року). Щоб залучити талан, потрібно знати, що саме любить символ Нового року за східним календарем, а також які його щасливі місяці, дати й кольори.

Так, на думку астрологів, улюбленим кольором водяного кролика є ліловий, а тому він стане головним кольором майбутнього 2023 року. А притягуватимуть талан всі числа, які в своєму складі мають цифри 3, 4, 6. Щоб справи йшли вгору, починати їх краще в такі місяці: 1, 4, 8 і 11 місячні місяці (за китайським календарем). Вважається, що по зодіакальному колу це четвертий за рахунком покровитель і, більш того, найщасливіший.


Щур: Ті, хто народилися в рік Щура, зможуть у рік Кролика реалізувати себе у творчості та навчанні. Цей рік – сприятливий для самоосвіти та загального розвитку, тож Щурам варто спробувати щось нове – імовірно, нове хобі зможе стати справою всього життя.

Бик: Люди, які народилися під знаком Бика, матимуть змогу багато подорожувати – і ці подорожі лише підсилять задоволення від повернення додому. Другу частину року Кролика Бикам радять провести вдома – родинне коло та зміцнення стосунків з сім’єю зможуть допомогти Бикам у майбутньому.

Тигр: Для Тигрів 2023 рік буде буремним та різним – гучні успіхи можуть чергуватися з нищівними невдачами. Тиграм варто запастися терпінням на Рік Кролика та стійко триматися, отримуючи сюрпризи від долі. Головне – розуміти, що за чорною смугою завжди йде біла, яка принесе омріяний спокій та щастя.

Кролик/Кіт: Представники цього знаку зодіаку чекали на свій рік рівно 12 років, і, нарешті, отримують статус господарів цього року. Кролики/Коти будуть перебувати під покровительством фортуни, тож можна сміливо братися за нові справи, цікаві авантюри, змінювати стиль життя чи створювати свою справу. Цього року Кролики чи Коти будуть зірками, які нарешті отримали омріяну славу.

Дракон: Для Драконів рік Кролика стане винагородою за плідну працю. Якщо минулого року Дракони доклали всіх зусиль та відповідально ставилися до своєї роботи, стосунків та завдань, то доля належно подякує їм за працьовитість. З початку весни Дракони зможуть нарешті відпочити та присвятити час собі.

Змія: Для Змій прийдешній рік буде роком клопотів та купи справ – Зміям не варто розслаблятися, а витискати все зі своїх можливостей – робота, яку вони робитимуть протягом року, зможе кардинально змінити їхнє життя на краще та отримати належне підвищення.

Кінь: Ті, хто народився під знаком Коня, зможуть налагодити своє особисте життя цього року – у середині року Кролика Коні зможуть зустріти нову особистість, яка надасть їм сил та сенсів. Цьогоріч Коні зможуть бути коханими та щиро кохати.

Коза: Для Кози рік Кролика може стати доволі небезпечним – представникам цього знаку зодіаку варто слідкувати за здоров’ям та не нехтувати перевірками в лікаря. Підірване здоров’я може спричинити багато проблем: як моральних, так і фінансових. Та якщо Кози будуть уважними та прислухатимуться до свого організму, негаразди їх оминуть.

Мавпа: Мавпи цього року зможуть отримати можливості просунутися по кар’єрній драбині. Представники цього знаку зодіаку легко зможуть реалізувати себе та проявити себе перед керівництвом, за що отримають бажану винагороду.

Півень: У рік Кролика Півні стикнуться з певними фінансовими труднощами – представникам цього знаку зодіаку варто обачніше розподіляти свої статки та не розпорошуватися на хаотичні забаганки. У гіршому випадку в кінці 2023 року Півні можуть опинитися з діркою від бублика.

Собака: Цього року ті, хто народився під знаком Собаки, матимуть багато справ та клопотів, пов’язаних із можливим переїздом. Цей рік буде сприятливим для того, аби змінити місце проживання, поміняти атмосферу та нарешті жити у своє задоволення.

СвиняДля тих, хто народився під знаком Свині, рік пройде плавно та без проблем – представники цього знаку зодіаку зможуть займатися своїми улюбленими справами та не боятися, що щось піде не за планом. Головне цього року для знаку Свині – віднайти справжніх себе.


За матеріалами сайтів:                                                                                        

https://dzvin.media/news/shho-chekaty-v-roczi-chornogo-vodyanogo-krolyka-abo-kota-za-kytajskym-goroskopom/

https://newch.tv/2023-rik-chornoho-vodianoho-krolyka-choho-ochikuvaty-vid-symvolu-roku-71335/

Абонемент художньої літератури пропонує 

читати книги та журнали всім знакам Зодіаку