2003

Elsevier робить кілька своїх інструментів підтримки, наборів даних і освітніх платформ безкоштовним для підтримки вчених, дослідників і студентів по всій Україні.

Нижче ви знайдете короткий огляд кожного продукту, інструкції щодо доступу та інформацію про підтримку.


Безкоштовний доступ

Elsevier пропонує безкоштовний доступ до ScienceDirect, Scopus і Researcher Discovery, SciVal і Funding Institutional.


ScienceDirect

Провідна платформа рецензованої літератури для просування ваших досліджень. ScienceDirect поєднує в собі авторитетні повнотекстові наукові, технічні та медичні публікації з інтелектуальною інтуїтивно зрозумілою функціональністю, щоб користувачі могли бути в курсі своїх справ і працювати ефективніше.

Elsevier хоче надати вам безкоштовний доступ до ScienceDirect, щоб допомогти вам удосконалювати, відкривати, читати, розуміти та ділитися науковими дослідженнями.

Ресурси:

Почати

Запит на доступ


Scopus

Scopus — це найбільша реферативна база даних і цитат рецензованої літератури: наукових журналів, книг і матеріалів конференцій. Надання повного огляду результатів світових досліджень у сферах науки, технологій, медицини, соціальних наук, мистецтва та гуманітарних наук. Scopus містить розумні інструменти для відстеження, аналізу та візуалізації досліджень.

Elsevier хоче надати вам безкоштовний доступ до Scopus, щоб не пропустити важливі дослідження з усього світу.

Ресурси:

Почати

Запит на доступ


 Researcher Discover

Функція Researcher Discovery у Scopus дозволить:

  • Простий та інтуїтивно зрозумілий спосіб пошуку дослідників у певній галузі. Релевантні профілі авторів зіставляються з вашим пошуковим словом, щоб сприяти співпраці між дисциплінами, установами та кордонами.
  • Надійна багатовимірна інформація. Профілі авторів Scopus точні; оновлюється щодня та включає різні типи вмісту та показники.
  • Отримання чіткого уявлення про дослідників та їхні поточні зосередження, час на дослідження, документи та теми. Результати легко фільтрувати, уточнювати та сортувати.

Ресурси:


Scival

SciVal — це веб-аналітичне рішення, яке дає змогу візуалізувати ефективність ваших досліджень, порівнювати їх з аналогами, розвивати стратегічні партнерства, визначати й аналізувати нові дослідницькі тенденції, що виникають, і створювати унікальні індивідуальні звіти.

Elsevier хоче надати вам безкоштовний доступ до SciVal, щоб ви могли вимірювати якість і вплив дослідницьких проектів вашої установи, а також надати вам можливість миттєво обробляти величезну кількість даних для створення потужних візуалізацій даних на вимогу в секунд.

Ресурси

Почніть навчання

Запит на доступ


Funding Institutional

Funding Institutional інформує вашу стратегію дослідницької програми, допомагаючи вам своєчасно знаходити активні, точні можливості фінансування від понад 4300 державних і приватних фінансових організацій, а також пропонуючи розуміння досліджень, які вже були профінансовані у сфері ваших інтересів.

Elsevier хоче надати вам безкоштовний доступ до Funding Institutional, щоб допомогти вам орієнтуватися в складному середовищі фінансування з високими ставками та досягти максимального успіху.

Ресурси:

Почати

Запит на доступ


Безкоштовні платформи

Більше інформації на наших безкоштовних платформах Researcher Academy та Mendeley:


Researcher Academy

Researcher Academy — це платформа електронного навчання, яка надає безкоштовний доступ до незліченних ресурсів електронного навчання, призначених для підтримки дослідників на кожному кроці їх дослідницької подорожі.

Ресурси

Почніть навчання

Почати


Mendeley

Mendeley — це безкоштовний довідковий менеджер, який може допомогти вам зберігати, упорядковувати, нотувати, ділитися та цитувати посилання та дані досліджень:

  • Автоматичне створення бібліографій
  • Легко співпрацюйте з іншими дослідниками онлайн
  • Легко імпортуйте документи з іншого дослідницького програмного забезпечення
  • Знайдіть релевантні документи на основі того, що ви читаєте
  • Отримуйте доступ до своїх документів з будь-якого місця онлайн

Ресурси:

Почніть навчання

Шукайте та додавайте статті до своєї бібліотеки


Відмова від APC

Elsevier відмовляється від APC для статей у відкритому доступі, які мають автора-кореспондента з Україною . Відмова здійснюється автоматично, і ми чітко повідомимо про це автору під час процесу публікації.


Також компанією «Elsevier» скасовано плату за опублікування статей (APCs) українськими авторами у журналах відкритого доступу (Gold Open Access Journals) (у разі виникнення запитань щодо цього варто звертатися листом на електронну адресу: agreementactivation@elsevier.com).

Open access journals («Elsevier»)    https://www.elsevier.com/open-access/open-access-journals